2023/06
Kiadó:
Marquard Group Hungary Kft.
Oldalszám:
173

Joy

2023 6 - 2023/06

A tartalomból

JOY magazin téli lapszám, JOY-napok Xmas Special kuponokkal!

A magazint átjártja az ünnepi hangulat, és azok a bizonyos ragyogó pillanatok, amik az ünnepekhez tartoznak: a vendégvárás, a szeretteinkkel töltött minőségi idő, az ajándékozás és persze a pihenés. Ebben az időszakban sem szabad azonban elfeledkeznünk még valakikről, akik nagyon fontosak az életünkben: a választott családunkról, a barátainkról. Akik akkor is észreveszik, hogy valami baj van, eltűntél, és feltűnően kivonod magad a találkozók alól, amikor mindenki másnak ez fel sem tűnik. Aki felemel, mikor mélyen vagy, talán még azelőtt nyújtja a kezét feléd, hogy te magad realizálnád, csúszol lefelé. Ezekre a barátokra emeljük poharunkat az idei ünnepekkor, akik nem hagyják, hogy egyedül maradj bevackolva a saját kis burkodba! És jól figyelj, mert lehet, hogy a te környezetedben is van olyan, akit pont a te hívásod fog kirántani a mélyből. 

Címlapsztárunknak, Zendayának elmondása szerint a hála a szuperereje. (Fun fact: a neve sona Tendai szóból ered, mely azt jelenti, köszönetet adni.) Hálás az életért, ami megadatott neki, és hálás azért, hogy munkájával és tetteivel pozitív hatással tud lenni az emberek életére. 

Remek időszak bekuckózni és Harry Potter-filmeket nézni, de nézd meg a JOY téli bakancslistáját, milyen programokat érdemes még kipipálnod a szezonban! Varázslatos vacsorapartitippeket is hoztunk neked, valamint izgalmas recepteket a Szívek szállodájából, tanácsokat, hogy formában maradj az ünnepek alatt és az év elején is, valamint 2024-es horoszkópunkból kiderül, milyen főbb változások várnak a következő évben, és mi lesz a mantrád az új évre! Ragyogó pillanatokat és kellemes kikapcsolódást kíván a JOY csapata minden kedves olvasónknak!

Bővebben
Ajándékba adnád?

A kosár oldalon válaszd ki az “ajándékba adom” lehetőséget és add meg a címzett adatait.

Nyomtatott
Joy magazin nyomtatott előfizetés csak 4770 Ft!

JOY magazin nyomtatott előfizetés 6 lapszám és most 5970 Ft helyett csak 4770 Ft.

5.970 Ft
4.770 Ft
Karácsonyi JOY előfizetés 2023

KARÁCSONY a Magaziner.hu-n is! Most fizess elő 40 % kedvezménnyel és a magazint egy éven keresztül házhoz küldjük!

7.370 Ft
4.422 Ft
Digitális
Joy magazin digitális lapszám

1 digitális JOY lapszám megvásárlása

1.295 Ft /lapszám

Az árak bruttóban értendők.

Csomagajánlatok
Éva + Joy Anya-lánya nyomtatott előfizetés

JOY és ÉVA 1 éves nyomtatott magazin előfizetés együtt

10.950 Ft 6.990 Ft

Az árak bruttóban értendők.

További lapszámok